PO─îETNA
STRANA

O NAMA

VIDEO

GALERIJA

REFERENCE

PARTNERI

KONTAKT

Baner-O-NAMA

Izomont d.o.o. je izvo─Ĺa─Źka gra─Ĺevinska firma specijalizovana za zavr┼íne radove u gra─Ĺevinarstvu ─Źije su osnovne delatnosti betoniranje, izrada industrijskih podova i hidroizolacija.

Vrhunska oprema, stru─Źni kadar i veliko iskustvo omogu─çavaju izla┼żenje u susret svim zahtevima tr┼żi┼íta. Dinamika betoniranja od 2500 m2/dan savremenom opremom sa laserskim navo─Ĺenjem, name─çe kao cilj velike projekte i upo┼íljavanje svih kapaciteta, pri ─Źemu je prioritet kvalitet izvedenih radova. SOMERO serije S sa LASER SCREED tehnologijom poslednje generacije koristi se za betoniranje velikih povr┼íina, dok se COPPERHEAD, tako─Ĺe sa LASER SCREED  tehnologijom koristi za betoniranje manjih i nepristupa─Źnih povr┼íina, kao i me─Ĺuspratnih konstrukcija.

Rotacione gla─Źalice, jednostruke ili duple, koriste se za grubu i finu obradu betonskih povr┼íina i fero-beton.

Od industrijskih podova izdvajamo najzastupljenije i najoptimalnije re┼íenje - na bazi suvih posipa preko sve┼żeg betona,  tzv. fero-betone koji spadaju u aditivne protivhabaju─çe industrijske podove namenjene za velika mehani─Źka optere─çenja, kao i za izradu na velikim povr┼íinama. Ove podove karakteri┼íu zavidna dinamika ugradnje, ekonomi─Źnost i dugotrajnost. U izradi fero-betona Izomont ima dugogodi┼ínje iskustvo i pru┼żanjem kompletne usluge mo┼że se slobodno re─çi da predstavlja lidera u ovoj oblasti na na┼íim prostorima. Hidroizolaciju pored klasi─Źne - kondorom, izvodimo i putem savremenih HDPE, PVC i PE folija i membrana.

IZOMONT d.o.o. BEOGRAD, Preduze─çe za zavr┼íne radove u gradjevinarstvu in┼żenjering i konsalting, General ┼Żdanova 202, 11226 Pinosava - Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3907 923, Fax: +381 11 3907 921